Suma imensă pe care o vor primi prinţul Harry şi Meghan Markle, după ce au renunţat la titlurile regale

Prințul Harry și Meghan Markle au anunţat miercuri seară că renunţă la îndatoririle regale şi că vor trăi atât în Marea Britanie, cât şi în Canada. În timp ce susţin că vor să devină independenți din punct de vedere financiar, cei doi reclamă securitate, călătorii, cazare și 2,3 milioane de lire finanțate de contribuabili în fiecare an din moșia regală a tatălui său.

Experții spun că au gândit greşit, să renunțe la drepturile de prim rang, în timp ce acceptă numerar public și se mută în California sau Canada.Harry ar primi estimativ 2,3 miliarde de lire sterline pe an din moşia regală a tatălui său, mai puţin decât fratele său, William. Charles este nevoit să ia o decizie cu privire la continuarea sprijinului financiar al cuplului, la reducerea plății sau la întreruperea completă după anunţul care a şocat pe toată lumea.

Citiți și: CEL MAI MARE STAR PORNO DIN ULTIMII 20 DE ANI SE RETRAGE! CU CE SE VA OCUPA CEA MAI DORITĂ MILF! VIDEO

Potrivit Daily Mail, contribuabilii vor plăti în continuare pentru o parte din costurile lui Harry și Meghan, inclusiv:

-echipa lor de ofițeri de protecție regală a Poliției Met – estimată între 600.000 și 1 milion de lire sterline pe an;

-costuri de călătorie la îndeplinirea îndatoririlor regale, care au fost de 130.000 lire sterline în 2018/19

-restaurarea programată la casa lor din Frogmore Cottage, care ar putea costa 3 milioane de lire sterline până în 2023;

-cuplul dorește să păstreze o plată anuală de 2,3 milioane de lire sterline din moșia prințului Charles, această decizie va fi luată de tatăl lui Harry;

Harry a moștenit în jur de 20 de milioane de lire sterline de la mama sa, prințesa Diana, care a murit pe vremea când prinţul avea doar 12 ani. Regina mamă i-a lăsat, de asemenea, aproximativ 7 milioane de lire sterline.

Meghan are o avere personală de 4 milioane de lire sterline, majoritatea din meseria de actriţă și proprietatea din Canada. De asemenea, câștiga șase cifre în fiecare an din blogging, modă și modelling.

Munca familiei regale este finanțată parțial din averea personală a reginei și restul de la contribuabili. Ultima subvenție totală suverană a fost de 82,2 mil. lire sterline.

Sursa foto: BBC