Suma uriașă cu care soţia unui fost deputat din Ucraina a trecut graniţa! Câți bani avea în valize

Vintage suitcase full of money. Business emigration concept background. 3d illustration

Soția unui fost politician din Ucraina a părăsit țara cu o sumă uriașă de bani, scrie jurnalistul Serghei Lușcenko de la site-ul 24tv.ua. Conform postării acestuia de pe Telegram, femeia a scos circa 29 de milioane de dolari și un milion și jumătate de euro de la bancă și a trecut graniţa cu valizele pline de bani.

Serghei Luşcenko, fost jurnalist şi politician, a publicat pe contul său de Telegram o fotografie cu valizele cu bani şi susţine că ar fi vorba despre Anastasia Kotviţkaia, soţia fostului deputat Igor Kotviţki.

Afaceristul Kotvițki este mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, un politician bogat şi influent, bănuit de corupţie, care a fost ani de zile ministru de interne, sub diverse adminstraţii, până în vara anului trecut, când şi-ar fi dat demisia la cererea preşedintelui Zelenski.

Femeia a trecut frontiera în Ungaria cu o mașină înmatriculată în Ungaria, însă grănicerii din țara vecină au găsit banii și au pus-o pe Anastasia Kotvițkaia să declare întreaga sumă. Procurorii de la Kiev în colaborare cu omologii maghiari au deschis o anchetă.

Sursa foto: bbc