SUMMIT-ul REGIONAL de SECURITATE CIBERNETICA a inceput la PALATUL PARLAMENTULUI

Ministerul pentru Societatea Informationala impreuna cu Departamentul Comertului al SUA si Serviciul Comercial al Ambasadei SUA la Bucuresti organizeaza timp de trei zile, la PALATUL PARLAMENTULUI, un SUMMIT REGIONAL de SECURITATE CIBERNETICA, informeaza Ambasada SUA la Bucuresti.

La evenimentul care incepe luni sunt invitate 17 state din Europa Centrala si de Sud-Est pentru a-si prezenta “politicile in domeniul SECURITATII CIBERNETICE”, a aborda “tematici precum amenintarile si vulnerabilitatile cibernetice” si a identifica “oportunitati pentru colaborare internationala si regionala”.

CITESTE SI: Summitul REGIONAL CYBER SECURITY va avea loc saptamana viitoare la BUCURESTI

La SUMMIT participa companii si oficiali guvernamentali, specialisti in domeniul SECURITATII CIBERNETICE din mediul public si privat din Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Statele Unite ale Americii si Romania.

Potrivit sursei citate, discutiile si intalnirile se vor desfasura pe parcursul a trei zile, iar la eveniment vor participa premierul VICTOR PONTA si adjunctul secretarului pentru comert din cadrul Departamentului Comertului al SUA, Bruce Andrews.

CITESTE SI: DEAN THOMPSON, insarcinatul cu afaceri al SUA, INTALNIRE cu ZGONEA si PONTA. DECLARATIA PREMIERULUI. UPDATE 

“In aceeasi perioada, Departamentul Comertului al SUA si Serviciul Comercial al Ambasadei SUA la Bucuresti deruleaza la Bucuresti o misiune comerciala pentru a prezenta cele mai noi solutii pe care companiile americane le pot oferi in acest domeniu. Participantii la summit vor avea posibilitatea de a derula discutii bilaterale cu expertii in securitate cibernetica si lideri din cadrul companiilor reprezentate”, mai informeaza Ambasada SUA.

Sursa foto: realitatea.net