SUMUDICA in joc de glezne in fata conducatorilor ASTREI! REACTIA IRONICA a tehnicianului

Antrenorul MARIUS SUMUDICA a fost redus la tacere de oamenii din conducerea clubului ASTRA GIURGIU, tehnicianul campioanei anuntand ca nu are niciun cuvant de spus in cadrul clubului, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

MARIUS SUMUDICA a declarat ca nu va mai vorbi nici despre transferuri, el urmand a pregati jucatorii pe care ii va avea la dispozitie. “Ii respect pe cei de la club, sunt niste oameni mai in varsta ca mine. In momentul de fata avem un proces, mi-au facut o procedura disciplinara. Eu ma voi duce si voi antrena ce mi se pune la dispozitie. Nu vreau sa le raspund celor din club. Domnul Buduru este un om prea puternic pentru mine. Mi s-a transmis ca de transferuri se vor ocupa Dani Coman si Buduru. O sa ma conformez. Ma voi duce la antrenament si voi antrena ce mi se pune la dispozitie. La noi nu este o atmosfera propice performantei si nu stiu daca vom intra in play-off”, a declarat MARIUS SUMUDICA la DigiSport.

Reactia lui MARIUS SUMUDICA vine dupa ce ASTRA GIURGIU a deschis o procedura disciplinara impotriva lui, pregatindu-i o noua amenda consistenta, la cateva zile dupa ce antrenorul a fost penalizat financiar pentru prima oara.

Sursa foto: sport