Sunt CELE MAI DORITE FEMEI din lume, dar NU SUNT BUNE LA PAT!

Sunt superbe, sunt admirate de milioane de barbati din toata lumea, iar activitatea lor artistica este urmarita cu nesat de fani.

Este vorba despe cantareata si mostenitoarea unui imperiu hotelier, Paris Hilton, si de actritele Angelina Jolie si Jennifer Aniston. Pe cat sunt de frumoase si de dorite, pe atat cele trei vedete au cam… dezamagit in asternut, potrivit unor fosti iubiti, care au ”dat din casa” de-a lungul timpului.

CITESTE SI: O ACTRITA celebra, GOALA pe INTERNET. IMAGINILE au facut RAVAGII!

Astfel, cantareatul Nick Carter marturisea acum ceva vreme ca Paris Hilton lasa de dorit atunci cand vine vorba de sex. ”Din ce am vazut, nu prea ii place sexul. Se baza pe droguri si pe alcool, ca sa prinda curaj in dormitor, dar de cele mai multe ori era atat de ametita, incat oricum nu putea sa faca sex”, a povestit acesta, dupa ce s-a despartit de ea.

Nici chiar despre diva Angelina Jolie nu se aud lucruri prea bune legate de viata intima. Billy Bob Thirton povestea in 2009, pentru revista Vanity Fair, ca ”sexul cu un model, o actrita sau cea mai sexy femeie din lume poate fi ca si cum ai face-o cu canapeaua”. El spunea ca sexul cu Angelia era plictisitor si lipsit de imaginatie. Asa o fi?

CITESTE SI: Ce POZITIE SEXUALA ti se POTRIVESTE in functie de ZODIE

Despre Jennifer Aniston se spune ca e o printesa rasfatata in pat. Zace si asteapta sa i se intample lucruri, ea nu face nimic”, sustine unul dintre fostii iubiti ai actritei de 44 de ani. “Acesta e, probabil, motivul pentru care barbatii nu stau prea mult timp cu ea”, a comentat imediat presa din SUA.

 

Sursa www.libertatea.ro