Super Gala K1 la Giurgiu: Super Kombat World Grand Prix IV

Sala Polivalenta din Giurgiu va gazdui, in data de 12 octombrie, al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului, gala care va fi transmisa in direct in 80 de tari de pe 5 continente, si la care sunt anuntati si cinci luptatori din Romania.

In main-event-ul serii se vor infrunta campionul mondial Bogdan Stoica si Amir Zeyeda, egipteanul care in trecut l-a invins de doua ori prin KO pe Tyrone Spong. Gratie parteneriatului dintre Giurgiu si Ruse, orase care formeaza o Euro-Regiune, evenimentul a fost prezentat joi cu ocazia a doua conferinte de presa, organizate pe ambele maluri ale Dunarii.

“Este o premiera pentru noi. Demonstram inca o data ca nu suntem doar o promotie sportiva, ci una care promoveaza istoria si cultura. Vom sprijini Ruse, in colaborare cu Giurgiu, in cursa pentru Capitala Europeana a Culturii din 2019. Evenimentul de saptamana viitoare va avea o expunere mediatica uriasa, fani din 80 de tari de pe 5 continent avand posibilitatea de a urmari gala de aici, din Giurgiu”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia, la intalnirea cu jurnalistii.

“Am urmarit evolutia produsului Superkombat la nivel global si chiar am insistat sa aducem o gala la Giurgiu. Ne bucuram ca avem sansa asta deoarece pentru orasul nostru este o promovare uriasa”, a spus primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, completat de viceprimarul orasului Ruse, Strahil Karapceanski: “Este un sprijin reciproc si demonstram faptul ca poate exista o buna colaborare intre Bulgaria si Romania. Gala Superkombat este un eveniment important”.

Gala Superkombat World Grand Prix IV de la Giurgiu, programata la 12 octombrie, va incepe de la ora 22:00, si va fi transmisa in Romania de Sport.ro si de Pro TV, iar la nivel international de Eurosport International si Asia-Pacific in 75 de tari, in Statele Unite ale Americii de Fight Now TV, dar si in sistem pay-per-view de Epicentre.tv

Iata cum arata programul complet de la Superkombat World Grand Prix Giurgiu:

1. Turneu categoria grea – Semifinala 1

Dorin Robert (Romania) vs Ibrahim Aarab (Maroc)

2. Turneu categoria grea – Semifinala 2

Abderahmane Coulibaly (Franta) vs Thomas Vanneste (Belgia)

3. Super-fight – categoria grea

Damian Garcia (Spania) vs James Wilson (SUA)

4. Super-fight – categoria super cruiser 95 kg

Redouan Cairo (Surinam) vs Sebastian Ciobanu (Romania)

5. Super-fight – categoria cruiser – 91 kg

Amir Zeyeda (Egipt) vs Bogdan Stoica (Romania)

6. Turneu categoria grea – Finala

Invingator semifinala 1 vs Invingator semifinala 2.

Sursa foto: