SUPER TUESDAY 3: DONALD TRUMP obtine o victorie clara in FLORIDA

Miliardarul DONALD TRUMP a obtinut o victorie clara in primarele desfasurate marti in FLORIDA, potrivit sondajelor prezentate de televiziunile americane. Succesul omului de afaceri in varsta de 69 de ani a marcat sfarsitul aventurii prezidentiale a tanarului senator MARCO RUBIO, considerat un timp “Obama republican”, dar incapabil sa castige in propriul bastion, potrivit AFP.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: SUPERTUESDAY DOMINATA COPIOS DE CLINTON SI TRUMP

“Oamenii sunt furiosi (…) Este un tsunami politic, ar fi trebuit sa ne dam seama de asta inainte”, a declarat MARCO RUBIO anuntand ca pune capat campaniei sale. “Desi nu pare intentia Domnului ca sa devin presedinte in 2016, si poate niciodata, si cu toate ca mi-am suspendat campania, faptul ca am ajuns atat de departe arata cat de unica este America”, a adaugat MARCO RUBIO in fata partizanilor din orasul sau natal, Miami, intr-un discurs denuntand implicit campania miliardarului DONALD TRUMP.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: TOTUL DESPRE SUPER TUESDAY – INFOGRAFIE SI VIDEO

“Multumesc, FLORIDA!”, a reactionat imediat pe Twitter DONALD TRUMP. Omul de afaceri din New York, pe care nimeni nu ar fi pariat in urma cu noua luni, s-a apropiat mai mult de obiectivul sau: sa poarte culorile republicanilor la prezidentialele de la 8 noiembrie.

Sursa foto: washington post