SUPERCUPA ROMANIEI 2014: COSTEL GALCA isi doreste sa debuteze oficial cu un trofeu

Antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI, COSTEL GALCA, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca s-ar bucura sa debuteze la formatia “ros-albastra” castigand SUPERCUPA ROMANIEI, meci care va avea loc pe Arena Nationala, impotriva echipei ASTRA GIURGIU.

“Sper ca acest meci sa aduca multi suporteri la stadion si sa avem parte de spectacol. Sper ca fotbalistii mei sa joace foarte bine si in urma acestui joc sa vina si victoria. E important sa incepem cu bine acest sezon, desi acum pun accent mai mult pe joc. Vreau un joc bun al echipei. Jucatorii vor da totul, au acea vointa de a se gandi la mai mult. In ceea ce ma priveste m-as bucura sa debutez castigand un trofeu. Dar ma intereseaza mai mult jocul echipei. Jucatorii sunt foarte motivati sa aduca un nou trofeu pentru STEAUA. ASTRA GIURGIU a demonstrat ca este o echipa buna, va fi un meci greu pentru noi”, a spus COSTEL GALCA.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI 2014: DANIEL ISAILA nu stie nimic despre actuala STEAUA 

Tehnicianul stelist a afirmat ca in orice moment STEAUA BUCURESTI poate transfera jucatori. “Deocamdata acesta este lotul, dar in orice moment poate veni un jucator la Steaua, dar nu vreau sa vorbesc despre asta. Despre Hamza s-a vorbit, dar din cate stiu are oferte din Qatar si e greu de spus daca poate veni”, a precizat COSTEL GALCA.

Mijlocasul CRISTIAN TANASE considera ca o victorie in SUPERCUPA ROMANIEI poate ajuta moralul echipei: “Imi doresc sa castigam pentru un moral mai bun in urmatoarele partide. Nu ne gandim la o revansa. Astra este o echipa buna, am simtit asta in finala CUPEI ROMANIEI. Daca vom castiga e un trofeu in plus si ne vom bucura pentru el. Atmosfera in lot este buna, suntem optimisti ca putem lua titlul si ca putem intra in grupele Ligii Campionilor”.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI 2014: ALEXANDRU TUDOR va arbitra meciul dintre STEAUA si ASTRA 

CONSTANTIN GALCA si CRISTIAN TANASE au declarat ca vor tine cu Argentina in finala Cupei Mondiale, jucatorul precizand ca favorita sa in turneul final a fost Brazilia. STEAUA BUCURESTI efectueaza in acest moment antrenamentul oficial pe Arena Nationala din Capitala.

Partida din SUPERCUPA ROMANIEI dintre STEAUA BUCURESTI si ASTRA GIURGIU va avea loc vineri cu incepere de la ora 21.00 si va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS. 

Sursa foto: sport.ro