SUPERCUPA ROMANIEI 2014: DANIEL ISAILA nu stie nimic despre actuala STEAUA

DANIEL ISAILA,  antrenorul echipei ASTRA GIURGIU, a sustinut, joi, conferinta oficiala de presa de dinaintea SUPERCUPEI ROMANIEI in care elevii sai vor intalni pe STEAUA BUCURESTI. Tehnicianul giugiuvenilor a admis faptul ca nu cunoaste prea multe lucruri legate de actuala echipa a ros-albastrilor si a precizat ca echipa sa nu este favorita in ciuda faptului ca a castigat CUPA ROMANIEI TIMISOREANA in fata aceluiasi adversar.

”Sansele sunt egale, orice este posibil intr-un astfel de meci. Nu are legatura ce s-a intamplat in finala CUPEI ROMANIEI. Ce a fost, a trecut, acum mergem inainte.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI 2014: ALEXANDRU TUDOR va arbitra meciul dintre STEAUA si ASTRA 

Ne-am pregatit si de loviturile de la 11 metri. Este un meci pentru trofeu si este posibil sa se intample orice. Nu ma intereseaza ca arbitreaza ALEXANDRU TUDOR. Nu ma intereseaza niciodata cine ne arbitreaza.

Nu cunosc prea multe despre actuala STEAUA BUCURESTI”, a declarat DANIEL ISAILA, in cadrul intalnirii cu jurnalistii din aceasta dupa-amiaza.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI: Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul STEAUA – ASTRA GIURGIU 

Partida din SUPERCUPA ROMANIEI dintre STEAUA BUCURESTI si ASTRA GIURGIU va avea loc vineri cu incepere de la ora 21.00 si va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro