SUPERCUPA ROMANIEI 2014: FRF a prezentat noul trofeu. FOTO

Este pentru prima data in istoria SUPERCUPEI ROMANIEI cand e introdus acest trofeu. FRF anunta pe site-ul oficial ca noul trofeu al SuperCupei Romaniei are 70 de centimetri in inaltime si 6 kilograme.

Trofeul SUPERCUPEI ROMANIEI este realizat din alama si placata cu argint, iar in interiorul acestuia se afla o minge de fotbal suflata cu aur. In alta ordine de idei, FRF a scos la vanzare incepand de marti dimineata, de la 10:00, BILETELE la SUPERCUPA ROMANIEI.

Acestea pot fi achizitionate de catre fanii STELEI si ai ASTREI pana vineri, la ora 21:00, ora cand meciul va incepe. Zilnic, de marti pana joi, intre orele 10:00 si 19:00, fanii vor putea cumpara BILETE de la casele intrarilor din bulevardele Basarabia si Maior Coravu.

In ziua meciului, casele vor fi deschise de la 10:00 pana la ora meciului. Preturile sunt de la 20 de lei, la peluze, pana la 300 de lei, la VIP 1. Fiecare persoana va putea cumpara maximum 4 BILETE cu buletinul.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI: FRF a pus in vanzare biletele pentru meciul dintre STEAUA si ASTRA 

Conform FRF, fanii din galeria STELEI BUCURESTI isi pot procura TICHETE de acces in peluza 2 Sud de la casa de bilete de pe bulevardul Basarabia.

STEAUA BUCURESTI, campioana Ligii I, si ASTRA GIURGIU, detinatoarea Cupei Romaniei, isi vor disputa SUPERCUPA ROMANIEI, vineri 11 iulie, intr-un meci care va incepe la ora 21.00 si va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro