SUPERCUPA ROMANIEI 2014: STEAUA-ASTRA 4-6 dld (1-0,1-1,3-5) Alt trofeu, acelasi scenariu

SUPERCUPA ROMANIEI 2014. STEAUA BUCURESTI si ASTRA GIURGIU si-au disputat ultimul trofeu din sezonul trecut, dupa unii, sau primul din cel in curs, dupa altii, campioana Romaniei si detinatorea Cupei Romaniei jucand 120 de minute, diferenta fiind facuta de loteria penalty-urilor.

SUPERCUPA ROMANIEI 2014. Aceleasi echipe, acelasi stadion, acelasi scenariu si o asistenta mult mai mica decat la finala Cupei Romaniei Timisoreana. Un deja vu amar pentru suporterii campioanei, un altul extrem de fericit pentru cei ai detinatorei CUPEI si, mai nou, a SUPERCUPEI. De aceasta data nu au mai fost doua cartonase rosii, in schimb au fost doua reusite in timpul regulamentar de joc, CHIPCIU pentru STEAUA, respectiv ENACHE pentru ASTRA trimitand meciul in prelungiri si apoi la loviturile de la 11 metri.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI 2014: ALEXANDRU TUDOR va arbitra meciul dintre STEAUA si ASTRA 

SUPERCUPA ROMANIEI 2014. STEAUA l-a avut in poarta pe ARLAUSKIS, insa tot LUNG jr a fost mai abil decat adversarul de la STEAUA, la fel cum se intampla cu aproximativ o luna si jumatate in urma cand buturile ros-albastrilor erau pazite de TATARUSANU. GALCA a ratat primul sau trofeu din postura de tehnician al STELEI chiar daca a mers exclusiv pe mana stangacilor din lot, FILIP fiind cel care l-a tradat pe noul antrenor al gruparii campioane.

SUPERCUPA ROMANIEI 2014. LUNG jr s-a ales cu inca un trofeu urias sub forma de gheata si ASTRA cu un al doilea trofeu din istoria scurta a unei formatii care a dat PLOIESTIUL pe GIURGIU. Trofeul SUPERCUPEI Romaniei merge la malul Dunarii, dupa ce BUDESCU si compania au primit medaliile, inclusiv patronul NICULAE, din partea unui zambitor presedinte de federatie si in fata unor tribune goale, in care se bucurau cei 150 – 200 de giurgiuveni adusi cu autobuzele la meci.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI 2014: STEAUA-ASTRA 4-6 dld (1-0, 1-1, 3-5) LIVE TEXT: Trofeul merge la Giurgiu

SUPERCUPA ROMANIEI 2014. In rest nu trebuie omis nici faptul ca STEAUA nu mai arata deloc ca in ultimele doua sezoane, un semnat ingrijorator in conditiile in care ros-albastrii vor avea cateva meciuri foarte importante in aceasta luna iulie, primul fiind cel de saptamana viitoare cu STROMSGODSET IF, campioana Norvegiei, in prima mansa a turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Sursa foto: gsp.ro