SUPERCUPA ROMANIEI: FRF a pus in vanzare biletele pentru meciul dintre STEAUA si ASTRA

FEDERATIA ROMANA de FOTBAL (FRF) a pus, miercuri, in vanzare biletele pentru SUPERCUPA ROMANIEI, o partida care va aduce fata in fata STEAUA BUCURESTI, campioana din LIGA I, si ASTRA GIURGIU, castigatoarea CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA. Partida va avea loc pe stadionul NATIONAL ARENA din Capitala in data de 11 iulie cu incepere de la ora 21.00.

Pretul biletelor pentru SUPERCUPA ROMANIEI au PRETURI cuprinse intre 20 si 300 de lei. Cel mai ieftin tichet, 20 de lei, este la Peluza 2 Sud, inel 1 si inel 2. La Tribuna 2 Est, inelul 1 si inelul 2 periferic, un bilet costa 30 de lei, la Tribuna 2 Est inel 1 si inel 2 central – 60 de lei, iar la Tribuna 1 Vest, inel 2 – 70 de lei.

CITESTE SI: FINALA CUPA ROMANIEI: ASTRA, la primul trofeu din istorie! 

FRF a pus in vanzare si doua categorii de bilete VIP, la preturi de 250 si 300 de lei.  Fiecare persoana fizica poate achizitiona maximum 4 TICHETE. BILETELE pentru finala SUPERCUPEI ROMANIEI pot fi cumparate de pe site-ul biletefrf.ro.

STEAUA BUCURESTI este detinatoarea SUPERCUPEI ROMANIEI, ros-albastrii castigand-o anul trecut dupa finala castigata cu 3-0 in fata formatiei PETROLUL PLOIESTI. STEAUA si ASTRA s-au intalnit si in luna mai, in finala CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA, giurgiuvenii impunandu-se dupa executarea loviturilor de departajare.

CITESTE SI: REGHECAMPF: Cei de la Astra au facut un meci bun. Noi va trebui sa investim ca sa avem performante 

Sursa foto: frf.ro