SUPERCUPA ROMANIEI: Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul STEAUA – ASTRA GIURGIU

SUPERCUPA ROMANIEI: Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul STEAUA - ASTRA GIURGIU

SUPERCUPA ROMANIEI, STEAUA – ASTRA GIURGIU: Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica la Supercupa Romaniei, meciul dintre echipeie Steaua si Astra Giurgiu, programat vineri seara, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat remis presei.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.00, doar pe baza de bilete si invitatii.

SUPERCUPA ROMANIEI, STEAUA – ASTRA GIURGIU: Suporterii echipei Astra vor avea acces in stadion doar prin bulevardul Pierre de Coubertin, avand locuri rezervate in zona Peluzei Nord a stadionului, iar intrarile din bulevardul Basarabia si strada Mr. Coravu sunt rezervate suporterilor echipei Steaua.

Citeste si: SUPERCUPA ROMANIEI 2014: FRF a prezentat noul trofeu. FOTO

Legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, astfel ca spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la meci. Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societãtii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

CITESTE SI: SUPERCUPA ROMANIEI: FRF a pus in vanzare biletele pentru meciul dintre STEAUA si ASTRA 

SUPERCUPA ROMANIEI, STEAUA – ASTRA GIURGIU: Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire.

Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Meciul Steaua – Astra Giurgiu va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Capitala.