SUPERCUPA: STEAUA va imbraca in aceasta seara un NOU ECHIPAMENT. FOTO in articol

Campioana Romaniei, STEAUA BUCURESTI, isi va lansa in aceasta seara, cu ocazia SUPERCUPEI, noul echipament pentru sezonul competitional 2015-2016,  pus la dispozitie de compania de echipament sportiv americana NIKE.

Steaua va evolua in meciurile de pe teren propriu in culorile traditionale, ROSU si ALBASTRU. Designul este unul diferit de cel folosit in anii trecuti, in dungi. Tricoul este de culoare rosie si are manecile si zona umerilor de culoare albastra. Aceeasi culoare albastra se regaseste si in panourile de mesh pozitionate pe zonele laterale ale tricoului.

Noile tricouri folosesc tehnologia Nike Dri-Fit, care elimina transpiratia de la nivelul corpului si o scoate in exteriorul tricoului, unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze confortabil la potentialul lor maxim.

SUPERCUPA ROMANIEI, care va pune fata in fata STEAUA BUCURESTI si ASA TARGU MURES, se va desfasura in aceasta seara de la ora 21:00, pe stadionul Farul din Constanta. Partida va fi difuzata de televiziunea Pro TV. (VEZI DETALII AICI) 

*sursa foto: dolce-sport.ro