SUPERLUNA si ECLIPSA de LUNA SIMULTANE dupa 30 de ani, 28 SEPTEMBRIE. Incepe o NOUA ERA

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. Fenomenul va fi vizibil aproape in toata lumea si va incepe in seara de 27 septembrie in America de Nord si America de Sud, iar in dimineata de 28 septembrie va putea fi urmarit si din Europa, Africa si anumite regiuni din Asia Acentrala. Locuitorii din regiunea Asia Pacific nu vor putea sa urmareasca fenomenul.

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. „In noaptea de 27 spre 28 septembrie se produce o ECLIPSA de LUNA, care va incepe la ora 03:11, va avea maximul la 05:47 si se va termina la 08:23. LUNA va apune in jurul orei 07.15, asa ca nu toata eclipsa va fi vizibila. Totusi putem vedea totalitatea, cand LUNA se va afla la numai 15° deasupra orizontului”, se precizeaza pe site-ul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. Ultima data cand s-a manifestat acest fenomen a fost in anul 1982 si va ma fi vizibil abia in 2033.

CITESTE SI: LUNA SANGERIE 2015: CEA MAI SCURTA ECLIPSA DE LUNA A DURAT 4,43 DE MINUTE

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. SUPER LUNA – sau Luna la perigeu – este un fenomen care apare atunci cand LUNA PLINA (sau LUNA NOUA) ajunge pe orbita sa la cea mai mica distanta fata de Terra si apare mult mai mare decat in celelalte nopti. In general, se produc intre trei si sase SUPER LUNI pe an. In timpul acestei apropieri, diametrul SUPER LUNII pare cu 14% mai mare decat cel al Lunii pline obisnuite.

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. ECLIPSA de LUNA de pe 28 septembrie este a patra dintr-o serie de patru ECLIPSE TOTALE de LUNA, numita Tetrada. Primele trei eclipse au avut loc pe 15 aprilie si 8 octombrie 2014 si pe 4 aprilie 2015, iar ultima va fi pe 28 septembrie 2015. Eclipsele din Tetrada au loc la aproximativ 6 luni distanta una de alta, iar intre ele sunt cinci nopti de Luna plina.

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. Avertisment. Pe 28 septembrie 2015, omenirea va face un salt in evolutie, ADN-ul uman se va modifica si va incepe o noua era.

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. Pamantul se misca intr-o regiune a galaxiei, care conduce la cresterea energiilor cosmice afectand soarele nostru si modificand ADN-ul uman. Este prezis ca acest lucru va duce la mai multe schimbari in societatea umana, inclusiv la descoperiri majore de tehnologii avansate, programe spatiale secrete si de viata extraterestra, scrie efemeride.

ECLIPSA DE LUNA ROSIE , 28 SEPTEMBRIE. Dr. Simon Atkins, un celebru doctor in bioelectromagnetica, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca Pamantul si omenirea vor face un salt in evolutie, odata cu un episod de eruptii solare care va avea loc in luna septembrie.

ECLIPSA DE LUNA ROSIE, 28 SEPTEMBRIE. O accelerare si o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfarsitul lunii august pana la finele lunii septembrie, vor provoca, in jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisa ca o „schimbare de frecventa” in constiinta. Energia cosmica asteptata este denumita „Valul X” (Wave X).

CITESTE SI: FENOMEN ASTRONOMIC SPECTACULOS: SUPERLUNA VA FI VIZIBILA PE CER IN ACEST WEEKEND

ECLIPSA DE LUNA, 28 SEPTEMBRIE. Vom experimenta un „val de evolutie”, spune dr. Simon Atkins. „Ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit in istorie, la scara larga, este adevaratul raspuns la intrebarile «Cine suntem noi?», «De unde venim?» si «Care este scopul nostru?». Planeta are de gand sa «decoleze» in astfel de moduri incredibile”, spune Atkins.

ECLIPSA DE LUNA, 28 SEPTEMBRIE. El precizeaza ca exercitiul Jade Helm, care a inceput la 15 iulie si se executa pana la 15 septembrie, are adevaratul scop de a obtine informatii cu privire la efectele energiilor cosmice primite in scopul de a gestiona mai bine schimbarile pe care le declanseaza in umanitate. Acest exercitiu este foarte mult legat de schimbarea de frecventa in care statele mici, in care exercitiile sunt efectuate, se vor confrunta cu o frecventa mai mare in camp, in iulie si august – scopul fiind de a invata de la acestea si de a gestiona efectele asupra populatiei din statele mai mari, in luna septembrie.

Sursa foto: descopera