Suporterii rapidisti, inarmati ca pentru razboi pentru meciul de la Vaslui

Suporterii rapidisti care se indreptau catre orasul Vaslui acolo unde favoritii lor vor debuta in noua editie de campionat impotriva echipei din localitate erau inarmati ca pentru un razboi, nicidecum pentru o partida de fotbal.

Ultrasii echipei feroviare care au decis sa faca deplasarea la partida de campionat dintre FC Vaslui si Rapid Bucuresti care se va disputa, in aceasta seara, de la ora 21.30, pe arena din urbea moldava, erau pregatiti de razboi si nu pentru o partida de fotbal. Suporterii echipei din Giulesti erau inarmati cu sabii si bate, care au fost confiscate de politistii din Crasna.

Politia locala a oprit in localitatea vasluiana Crasna, cinci masini pline cu suporteri ai echipei Rapid Bucuresti, oamenii legii descoperind asupra acestora mai multe sabii si bate pe care le-au confiscat.

“S-au descoperit bate, bastoane si cutite in patru dintre cele cinci autoturisme cu suporteri rapidisti. Noi organizasem preventiv mai multe filtre pentru a preintampina evenimentele neplacute. Ne aflam in fata cercetarilor pentru a stabili daca este vorba de sanctiuni contraventionale sau penale” a declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant IJP Vaslui.

Sursa foto: gandul.info