Suporterii Stelei, cei mai rai in 2013

Conform unui raport al Jandarmeriei romane, suporterii campioanei Romaniei, Steaua Bucuresti, au fost cei mai rai fani in anul 2013.

Suporterii stelisti au fost cei mai rai pe stadioanele din Romania, se arata intr-un raport al Jandarmeriei, care se confrunta cu problem din partea fanilor gruparii ros-albastrea la fiecare partida. Fanii Stelei sunt urmati de rapidisti si, la mare distanta, de dinamovisti in topul violentelor pe stadioane in 2013.

Statistica jandarmeriei arata, conform digi24.ro, ca totusi in 2013 s-au inregistrat mult mai putine violente pe stadioane decat in anul precedent, cei mai infocati membri ai galeriilor fiind mult mai pasnici. Cuantumul sanctiunilor acordate la cele peste 600 de meciuri din sezonul 2012 – 2013, in special in Liga 1 de fotbal, a fost de 381.

Conform raportului, 165 de suporteri nu mai au dreptul sa intre pe niciun fel de arena sportiva, stadion sau sala de sport, dintre acestia 32 fiind stelisti, 31 fani ai Rapidului si 10 suporteri ai echipei Dinamo.

Sursa foto: realitatea.net