Surorile lesbi de la Roller Sis au lansat un videoclip nou. VIDEO incendiar!

Intens criticate pentru orientarea lor sexuala, surorile lesbiene Isa si Lisa, care formeaza trupa Roller Sis, au lansat zilele acestea un nou videoclip. Fetele spera sa dea lovitura cu piesa “La misto”.

Dezbracate de inhibitii, dar si de haine, surorile lesbi, asa cum au fost supranumite de presa tabloida, au filmat scene incendiare pentru noul videoclip. Cele doua fete spera ca piesa si videoclipul “La misto” sa le readuca in prim-planul muzical romanesc.

Pentru piesa “La misto”, fetele de la Roller Sis au colaborat cu Tom Boxer, producatorul care se ocupa de muzica lor.

Surorile Isa si Lisa au reusit sa scandalizeze o tara intreaga dupa ce au recunoscut oficial, la un post de televiziune, ca sunt lesbi si ca parintii lor, stabiliti in Germania, sunt de acord cu relatia lor. “Nu facem nimic gresit. Noi ne iubim foarte mult”, s-au aparat fetele de la Roller Sis.

”Suntem lesbi de cativa ani. Ne-am dat seama ca ne plac fetele in urma unor relatii esuate. Niciuna dintre noi n-a intalnit baieti care sa ne satisfaca fizic si emotional. Pot spune ca suntem bisexuale, dar o relatie cu o fata nu se poate descrie in cuvinte”, au marturisit cele doua fete.

De precizat ca inca din anul 2010 au existat voci care le-au condamnat pe fetele de la Roller Sis pentru scenele fierbinti dintr-un videoclip.