Surprinde-ti persoana iubita! Fa-o sa zambeasca cu un MESAJ HAIOS de CRACIUN

Romanul e foarte inventiv, nu exista niciun dubiu. Unul dintre momentele ideale in care isi poate dezvalui creativitatea este Craciunul. Reuseste sa surprinda persoanele dragi cu multe cadouri inedite. Si nu de putine ori, cele mai apreciate daruri, in aceasta zi sfanta, sunt cuvintele frumoase: un mesaj de dragoste, o urare sincera sau poate un mesaj haios care sa ii declanseze un zambet larg celui pe care il iubeste.

Daca n-ai inspiratie, te ajutam. Am intocmit un minitop al mesajelor amuzante ce pot fi trimise de Craciun. Te poti inspira, sau le poti trimite asa cum sunt, tenta e cheia succesului! Cel drag sigur va zambi.

1. Prietenului tau, mare iubitor  de alcool:  “E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…”

2. Amicului indragostit de politica: “Ai avut un an bun, ai fost sincer, modest si umil, ai dat de-o parte problemele ca Basescu in copil…”

3. Vecinului tau medic: “Desi esti medic de garda – in seara asta esti Santa Claus si daca mai mergi schiopatand… o sa-ti zica lumea House.”

4. Fetei pe care o iubesti (doar daca ti-a devenit deja iubita si doar daca e permisiva): “Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?”

5. Prietenului tau cu visuri de barbat fatal: “Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.” sau “In acest Craciun sa te bucuri cat pentru o viata si Carmen Electra sa-ti fie craciunita pana dimineata.”

6. Sefului tau(doar daca ti-ai gasit deja alt loc de munca): “Ai o mentalitate de manager si esti condamnat sa castigi..de Craciun esti cel mai mare chitros si o arzi cu apa si covrigi…”

7. Fetelor din viata ta care au reusit in viata precum Ramona Gabor: “Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craciunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres..”

8. Iubitei tale materialiste(vezi sa nu fie doar lauda…): “Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2017 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!”

9. Viitorului tau sef: “Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!”

10: Amicului tau IT-ist( nu imi spune ca nu ai unul! toti avem!): Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

Sursa foto: adevarul