Surpriza din „Fast & Furious 9”. Nimeni nu ar fi trebuit să știe acest amănunt!

Una dintre surprizele pregătite de producătorii francizei de succes Fast&Furious a fost făcută publică din greșeală. Totul a început acum câteva luni când unul dintre interpreții principali, Ludacris, a lansat, la nivel de zvon, faptul că în Fast&Furious 9 se va ajunge tocmai în spațiu!

Michelle Rodriguez a vorbit despre Fast & Furious 9, într-un interviu la SiriusXM, în cadrul The Jess Cagle Show. Chestionată de Jess Cagle și Julia Cunningham dacă va merge în spațiu împreună cu Ludacris, actrița în vârstă de 42 de ani a răspuns:

“O, nu. Cum ați aflat? Vedeți ce se întâmplă? Oamenii încep să vorbească din culise când un film nu este lansat. Lucrurile se află, asta e. Nimeni nu trebuia să știe asta! Nu, nu sunt eu într-atât de norocoasă să ajung în Spațiu”, a mai spus ea, lăsând să se înțeleagă cum că ar fi vorba de alți colegi.

În 9 iulie, invitat la aceeași emisiune, Ludacris a sugerat acest lucru: „Aș spune că ești intuitivă, pentru că ai menționat ceva foarte corect, dar nu voi dezvălui prea multe”. Rugat să confirme dacă este vorba de Spațiu, Ludacris a continuat: „Nu știu, nu știu ce ai spus. Atât mai am de spus: Va trebui să aștepți și să vezi ce se întâmplă”.

Sursa foto: billboard