Surpriză imensă de Crăciun pentru El Chapo! A fost vizitat de singurele 2 persoane pe care le mai poate vedea pentru tot restul vieții

Cel mai mare traficant de droguri din lume, El Chapo Guzman, a fost condamnat, anul acesta, la închisoare pe viață după procesul ce a avut loc la New York. Traficantul mexican, liderul cartelului Sinaloa, este după gratii în cea mai dură închisoare din SUA, cea din Colorado, acolo unde sunt închiși cei mai periculoși deținuți.

Pe lângă faptul că își petrece 23 de ore din 24 în izolare, El Chapo nu are voie să mai vadă, pentru tot restul vieții, decât 2 persoane. Cele două fiice gemene de doar 7 ani, pe care le are cu actuală soție, Emma Coronel. Acestea sunt singurele care îl mai pot vizita, pe lângă avocat.

Citește și: PUȚINI ÎȘI MAI ADUC AMINTE! DONALD TRUMP A JUCAT ÎN CELEBRUL FILM SINGUR ACASĂ 2. CE ROL A AVUT

Acestea au fost de Crăciun să își vadă tatăl. Presa din SUA scrie că întâlnirea a avut loc fără ca El Chapo să își poată îmbrățișa sau atinge fetele, fiind separat de acestea printr-un geam foarte gros. De asemenea, soția sa nu a avut voie să îl vadă pe acesta.

Vizita este prima “concesie” pe care o primește El Chapo de când a fost închis în vară. Acesta are parte de cele mai dure condiții de detenție, după ce a fost găsit vinovat de mai multe infracțiuni, printre care crima, trafic de droguri de mare risc, trafic de arme și multe altele.

Sursa foto: BBC