Surpriză totală! Porecla lui Ludovic Orban. Cum îl strigă liderii Europei

Ca să-l deosebească de omologul său, Viktor Orban, membrii Parlamentului European i-au găsit lui Ludovic Orban un fel de poreclă.  Astfel, conform unui interviu acordat Adevărul, Ludovic Orban este cunoscut în Parlamentul European ca fiind „Orban cel Bun.”

„Le-aţi spus delegaţilor PPE că vă numiţi Orban, dar Ludovic Orban. V-a confundat cineva cu Viktor Orban?,” au întrebat jurnaliștii.

Ludovic Orban a răspuns: „Am vrut să fac aceste precizări pentru că au apărut câteva confuzii în media legate de asemănarea de nume şi am vrut ca diferenţele să fie foarte clare”.

Am vorbit cu mai mulţi europarlamentari care v-au numit „Orban cel bun”.

Ludovic Orban: Într-adevăr, există acest apelativ, „Orban, the good one”.

Deci vi s-a spus chiar aşa?

Ludovic Orban: Da, este adevărat.

Citește și: DĂNCILĂ ŞI-A SCHIMBAT NUMELE! NU O CHEMA VIORICA ÎN BULETINUL DE IDENTITATE

„Practic am recucerit Ardealul sau măcar suntem conduşi de aceeaşi persoană”

Pe seama coincidenței de nume dintre Ludovic Orban și premierul Ungariei s-au făcut o serie de glume, mai ales prin presa țării vecine. „Dacă Orbán = Orban, atunci practic am recucerit Ardealul sau măcar suntem conduşi de aceeaşi persoană,” scria presa de limbă maghiară, de curând.

„În plus, tatăl lui Ludovic a fost de etnie maghiară, evident nu vrem să facem nicio aluzie, dar nu putem exclude, cu certitudine de sută la sută, că Ludovic Orban și Viktor Orban nu sunt una și aceeași persoană. Acest lucru ar schimba totul, e drept, și ar ridica anumite întrebări,” se mai arată în presa din Ungaria.

Sursa foto: adevarul