Surpriză uriașă! Bogdan Chirieac îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă

Unul dintre susținătorii actualei puteri, analistul Bogdan Chirieac, îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă, pe fondul protestelor din Piața Victoriei. El o acuză pe Dăncilă de ”dispreț față de muncă” și de faptul că a generat pierderi de miliarde pentru România. Este pentru prima oară când unul dintre susținătorii propagandei PSD cere plecarea actualului Cabinet. 

“Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă.

Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara”, a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3, citat de dcnews.ro.

Sursa foto: realitatea