Surse: Consilierul prezidential Cristian Diaconescu va parasi Palatul Cotroceni

Cristi DIACONESCU: Romania nu are nevoie de un presedinte simpatic si popular, ci de unul eficient

Consilierul prezidentintial Cristian Diaconescu va demisiona in scurt timp de la Palatul Cotroceni, pentru a prelua “fraiele” Miscarii Populare, au declarat pentru Mondo News surse apropiate fundatiei. Informatia a fost confirmata, totodata, si de surse de la Palatul Cotroceni. 

Cristian Diaconescu este vazut de strategii Fundatiei Miscarea Populara si ca viitor candidat la alegerile europarlamentare, avand invedere ca Miscarea are nevoie de “locomotive” pentru primul test din primavara.

Totodata, Cristian Diaconescu va fi si candidatul viitoarei constructii de dreapta pe care o pregateste Traian Basescu.

In prezent, Cristian Diaconescu este seful Cancelariei Prezidentiale. De curand, el a postat pe bolgul sau critici ample la lipsa de actiune a opozitiei, afirmand ca din perspectiva strucurala, opozitia nu exista in Romania. 

“Opozitia nu are nevoie de actori pretiosi care isi zbiara virtutile pe cele mai inalte craci ale copacului pentru a primi confirmarea publicului. Opozitia nu
trebuie sa devina un act educational academic in mana “super teoreticienilor” pentru ca actul educational nu e tot una cu lupta politica, el nu convinge si nu-i angajeaza pe oameni. Nu in ultimul rand, opozitia trebuie sa fie hotarata si sa creada in ceea ce spune si face”, a scris Diaconescu pe blogul sau in urma cu doua saptamani.

Foto: Romania Libera