Surse PNL: Argumentul invocat de Zgonea nu este suficient

Surse liberale au declarat pentru Mondo News ca nu este suficient argumentul invocat de Valeriu Zgonea, care a spus ca unii ministri au fost prezenti in cabinetul sau cand s-a discutat subiectul legat de comisia parlamentara care va ancheta afacerea Calarasi.

“Decizia nu o iau ministrii, decizia o iau forurile de conducere sau liderii de Grup” au declarat sursele citate, pentru Mondo News.

“In absenta liderilor de Grup, nu se poate vorbi despre o decizie in acest sens”, au mai precizat sursele PNL.

Reamintim ca George Scutaru, liderul PNL din Camera Deputatilor, a declarat miercuri ca in acest moment nu exista un acord al PNL in cadrul USL pentru infiintarea celei de-a doua comisii parlamentare pentru anchetarea activitatii CEC Bank, insa a adaugat ca liberalii sunt deschisi la discutii.

“In USL nu exista consens pe tema infiintarii acestei comsii. Ieri nu am avut nicio discutie si pana acum nu exista un acord al PNL pentru aceasta comisie. Suntem deschisi sa discutam acest subiect. S-a discutat de comun acord ca este suficient ca aceasta comisie sa ancheteze chestiunea CEC si creditele. Daca colegii de la PSD au alte informatii, ma refer la declaratia lui Zgonea, se lucreaza la argumentatie si la motivarea comisiei de ancheta”, a declarat George Scutaru.