Surse: PONTA ar fi plecat din nou in Turcia. DRAGNEA: Nu stiu unde este, sincer

Premierul VICTOR PONTA ar fi parasit Romania, potrivit unor surse citate, joi, de bn24.ro, care spun ca acesta s-ar fi dus din nou la Istanbul.

 

Seful Executivului ar fi trebuit sa plece in  Turciei imediat dupa intoarcerea din concediul petrecut la Miami, pentru o noua interventie la genunchi.

“Este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta. E doar ce nu s-a reusit data trecuta”, anunta PONTA pe 23 iulie.

CITESTE SI: PONTA, despre aderarea Romaniei la Schengen: Pozitia de azi a Comisiei Europene este importanta

Tot atunci, PONTA spunea ca, in absenta sa de la Guvern, GABRIEL OPREA il va suplini fara probleme.

Potrivit sursei precizate, nu se stie inca daca premierul va face doar un control la picior sau va suporta o noua interventie chirurgicala.

Presedintele interimar al PSD LIVIU DRAGNEA a declarat, joi, ca nu stie daca premierul VICTOR PONTA a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa.

“Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici azi. Am avut ultima discutie cu el marti in sedinta coalitiei. Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a plecat, nici daca a delegat atributiile”, a spus DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea

Sursa foto b1