Surse: Secretarul de stat Cristian Ghibu va fi inlocuit din functie, dupa ce se incheie activitatea Comisiei de privatizare a CFR Marfa

Surse guvernamentale au declarat pentru Mondo News ca seful Comisiei de privatizare a CFR Marfa, Cristian Ghibu, va fi inlocuit din functia de secretar de stat, deindata ce se va incheia activitatea comisiei. Decizia privind incetarea activitatii comisiei de privatizare a CFR Marfa apartine primului ministru, Victor Ponta.

Secretarul de stat Cristian Ghibu a ramas in urma cu o luna fara nicio atributie de serviciu, in afara celei de presedinte al comisiei de privatizare a CFR. Atributiile i-au fost retrase prin ordin, de catre ministrul Ramona Manescu. Dupa ce comisia isi inceteaza activitatea, ministrul Transporturilor va inainta premierului o noua propunere pentru functia de secretar de stat.

Cristian Ghibu, fost manager de stat, apoi privat al CFR, a fost numit in functia de secretar de stat de catre fostul ministru Relu Fenechiu.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat in urma cu cateva saptamani ca este datoria lui Cristian Ghibu ca, impreuna cu consultantii, sa gestioneze acest proces de privatizare in favoarea statului roman, care l-a investit cu aceasta resonsabilitate inca din februarie 2013.

Foto: Mondo News