SUSTINATORII lui TRAIAN BASESCU sunt asteptati duminica in fata Palatului Cotroceni

SUSTINATORII presedintelui TRAIAN BASESCU sunt asteptati duminica, la ora 13.00, in ultima sa zi de mandat, in fata Palatului Cotroceni pentru a-i multumi acestuia pentru cei zece ani de libertate si speranta pe care i-a oferit romanilor, dupa cum afirma organizatorii evenimentului pe o pagina de Facebook creeata special.

“Prieteni basisti, haideti sa-i multumim presedintelui nostru, Traian Basescu pentru cei 10 ani de libertate, de speranta, pe care ni i-a oferit. 10 ani grei pentru domnia sa, ani in care a fost umilit, de multe ori singur impotriva tuturor, parasit, tradat, abandonat. De fiecare data s-a ridicat si ne-a redat curajul, dorinta de a fi liberi. Sa-i fim alaturi in ultima zi de mandat celui care a fost, este si va fi cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania! Multumim, Traian Basescu!”, afirma organizatorii evenimentului “21 Decembrie 1989 prima zi de libertate – 21 Decembrie 2014 ultima zi cu președintele nostru”.

Citeste si: ELENA UDREA ar putea scrie o CARTE despre TRAIAN BASESCU

Si ELENA UDREA i-a invitat pe SUSTINATORII lui TRAIAN BASESCU sa-i fie alaturi duminica, in ultima zi de mandate. “Duminica, 21 decembrie, va avea loc ceremonia de predare a mandatului Presedintelui Traian Basescu, omul de stat care, timp de 10 ani, a aparat si iubit aceasta tara si a inceput procesul de modernizare a statului. Va invit pe toti cei care doriti sa-i fiti alaturi celui mai bun Presedinte din istoria Romaniei sa veniti duminica, la ora 13.00, la intrarea Marinescu a Palatului Cotroceni (Strada Eroilor Sanitari) pentru a rasplati munca, eforturile, curajul si daruirea lui Traian Basescu pentru aceasta tara”, a scris ELENA UDREA pe Facebook.

Citeste si: PARTIDUL MISCAREA POPULARA isi asuma proiectul de tara al lui TRAIAN BASESCU

Sursa foto: echipadeimagine.ro