Sute de amenzi in Sectorul 6 pentru incalcarea linistii publice si comertul ilegal din piete

In Sectorul 6 al Capitalei, politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala (DGPL) au aplicat, in ultima luna a anului 2013, sute de amenzi pentru incalcarea linistii publice si comertul ilegal din piete, din dispozitia primarului Rares Manescu.

Pe tot parcursul lunii decembrie 2013, agentii au desfasurat actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca normele de convietuire sociala, ordinea si linistea publica. Totodata, au fost identificate grupurile de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii in zonele limitrofe locuintelor.

In urma interventiilor, au fost legitimate 799 de persoane, identificate 115 de persoane fara adapost si aplicate 50 sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.550 lei.

De asemenea, si in pietele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale in vederea indepartarii falsilor producatori agricoli si pentru respectarea normelor de curatenie.

Au fost legitimate 739 de persoane, aplicate 349 sanctiuni contraventionale si confiscate bunuri (fructe si legume) comercializate ilegal, in valoare de 15.513 de lei.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 informeaza ca actiunile de control se vor desfasura permanent in tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare
data când va fi cazul sanctiuni contraventionale, cu scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica.