Sute de elevi din tara si din strainatate la Targul International al Firmelor de Exercitiu, cu sprijinul lui RAZVAN MIRONESCU

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU, ca reprezentant al Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, alaturi de Primaria Sectorului 6 si Colegiul Economic “Costin C. Kiritescu”, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice prin ROCT – CNDIPT si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, organizeaza cea de – a XIII-a editie a Targului International al Firmelor de Exercitiu.

“A fost o mare bucurie pentru mine sa sprijin acest eveniment dedicat practic generatiei de maine, care sunt convins ca va contribui la dezvoltarea tarii noastre. Targul Firmelor de Exercitiu este un bun prilej pentru elevi de a intelege mai clar ce inseamna mediul de afaceri si cum trebuie sa se comporte pentru a prospera. Sunt convins ca fiecare participant va pleca de la targ cu multe idei pe care ulterior sper sa le puna si in practica”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU VREA SA TRANSFORME CINEMA FAVORIT IN CEL MAI MARE CENTRU CULTURAL EUROPEAN SI SA REABILITEZE LACUL MORII

La acest eveniment vor participa direct sau indirect 150 de firme de exercitiu din tara: Arad, Bacau, Baia Mare, Branesti, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campina, Constanta, Falticeni – Suceava, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Snagov, Targoviste, Targu Mures etc, precum si din strainatate: Austria, Bulgaria, Cehia, Croatia si  Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc in perioada 11-13 mai 2016, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Deschiderea oficiala va fi joi, 12 mai, incepand cu orele 10.00, iar festivitatea de premiere va avea loc vineri, 13 mai 2016, la orele 15.00.

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU