Sute de steaguri rusesti au fost arborate pe cladirile din Crimeea

RUSIA, MOSCOVA, LISTA, PERSONALITATI POLITICE, EUROPA, INTERDICTIE, INTRARE, TERITORIUL RUSIEI, MARK RUTTE, RASPUNS, SANCTIUNI EUROPENE, ANEXARE, CRIMEEA, CONFLICT, UCRAINA, PESOANE DEZIRABILE

Drapelul Rusiei a fost arborat pe 189 de obiective militare din regiunea Crimeea, care a fost anexată vineri de tara condusa de Vladimir Putin.

Ministerul rus al Apararii a anuntat ca drapelul Rusiei a fost arborat pe cel putin 189 de cladiri din Pensinsula Crimeea dupa ce republica a fost anexata vineri Federatiei Ruse. “Steagul Federatiei Ruse a fost arborat pe 189 de unitati militare si institutii ale armatei ucrainene din Republica Crimeea”, a comunicat Ministerul rus al Apararii.

Citeste si: Ucraina a luat decizia de a inchide granita cu peninsula Crimeea 

Rusia a finalizat, vineri, procedurile pentru anexarea oficiala a fostei regiuni ucrainene Crimeea, iar sambata si astazi focurile de arma s-au auzit mai tare decat in orice alte zile in peninsula. Militiile proruse si militari rusi au preluat controlul, folosind armamentul din dotare, asupra mai multor obiective militare, ucrainienii fiind obligati sa plece din aceste cladiri.

SUA si UE considera Crimeea drept parte a Ucrainei si au adoptat sanctiuni economice si politice contra Rusiei.