Sute de yoghini au format spirala MISA la Herculane

Peste 400 de participanti la Simpozionul International de YOGA care se desfasoara in statiunea Baile Herculane au format, joi seara, prima SPIRALA din cadrul taberei anuale, pe Platoul Coronini din localitate, MEDITATIA avand ca tema “comuniunea spirituala profunda cu sufletul neamului romanesc”.

Prima SPIRALA a inceput joi seara, participantii asezandu-se in cerc, femeie – barbat, in functie de zodie, meditatia urmand sa se desfasoare pe parcursul a 90 de minute.

Simpozionul International de YOGA din Baile Herculane se desfasoara in perioada 1-11 mai, fiind asteptate sa participe, porivit autoritatilor, aproximativ 3.000 de persoane din tara si din strainatate.

Citeste si: TIMISOARA – FESTIVAL SEXUAL CU IOAN GYURY PASCU SI DAN PURIC

Tema taberei YOGA din acest an este, ca si anul trecut, “Taina dezvaluita a ipostazelor dumnezeiesti si a atributelor divine”.

“Este un nou simpozion de YOGA organizat de Scoala de yoga, Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut. Este un simpozion care are deja o traditie de mai bine de 20 de ani la Baile Herculane”, a declarat Costica Cojocaru, purtatorul de cuvant al taberei YOGHINILOR de la Baile Herculane, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, “va intra in contact telepatic cu participantii la tabara de la Baile Herculane prin intermediul unor conferinte”.

In cadrul taberei, YOGHINII vor forma opt spirale.

Citeste si: PARCUL ACVATIC DE LA BAILE HERCULANE COSTA 15 MILIOANE DE EURO – VIDEO

Locurile de cazare din Baile Herculane sunt ocupate in totalitate de catre participantii la tabara, care si-au rezervat camere la hotelurile si pensiunile din statiune.

Si hotelierii din Baile Herculane s-au pregatit pentru tabara YOGHINILOR, astfel ca unele unitati de cazare care au fost inchise in perioada iernii s-au deschis de miercuri.

Sursa foto: editie.ro