SUV-ul Duster va participa si anul viitor la Raliul Dakar. GALERIE FOTO

Echipa care a participat in 2013 la Raliul Dakar cu o pereche de SUV-uri Duster revine si in 2014 la legendarul raliu, avand ca obiectiv o clasare cat mai buna.

Renault Duster Team, echipa argentiniana care a participat la Raliul Dakar 2013 cu o pereche de SUV-uri Duster, revine la editia din 2014 a legendarului rally-raid in aceeasi formula, conform promotor.ro. Mai exact, pilotii Emiliano Spataro si Jose Garcia, alaturi de copilotii Benjamin Lozada si Mauricio Malano, vor incerca sa termine in top 15 la clasamentul general cu ajutorul a doua SUV-uri Renault Duster preparate de Oreste Berta si Hector Ricardo Perez.

Potrivit site-ului oficial Renault Sport Argentina, cele doua modele au acum parte de un nou sistem de suspensie, care ar trebui sa-i ajute pe cei patru argentinieni sa-si atinga scopul propus.

La editia trecuta a Raliului Dakar, cele doua Dustere au primit cate un motor V6 de 3,5 litri pe benzina care producea in jur de 300 CP si 440 Nm. Pentru editia din 2014 cei de la Renault Sport Argentina nu au publicat inca detaliile tehnice ale propulsoarelor ce se ascund sub capotele Dusterelor de competitie, insa se preconizeaza ca acestea vor fi unele superioare.

Sursa foto: promotor.ro