Sylvester Stallone este devastat! Superstarul trăiește o dramă

Sylvester Stallone este devastat de durere. Mama superstarului, Jackie Stallone, a murit la vârsta de 98 de ani, informează TMZ, care citează o sursă apropiată de familia actorului. Circumstanțele în care aceasta a decedat rămân necunoscute.

Născută Jacqueline Frances, Jackie a fugit de acasă pe când avea 15 ani și a lucrat ca acrobat.  A fost una dintre creatoarele și trainerii G.L.O.W., The Gorgeous Girls of Wrestling, un show din Las Vegas, care a rulat la tv, în anii 80. Jackie a avut mereu o admirație profundă pentru femeile care practicau fitness-ul profesionist.

Jackie Stallone a devenit mai târziu prima femeie care a avut o emisiune tv dedicată fitness-ului, în Washington. Și-a deschis apoi propria sală de forță, Barbella. Însă cea mai mare pasiune a ei a fost astrologia, pe are a studiat-o 15 ani. A scris și o carte celebră, „Star Power: An Astrological Guide to Supersuccess”, care a fost publicată în 1989. Datorită lui Jackie, cursurile de astrologie au fost acceptate si acrediate în multe colegii si universități.

Îi plăcea să-și spună adesea Mamma Rambo, Mamma Stallone și Mamma Rocky, pentru a aduce un tribut rolurilor fiului ei.

Sylvester (74 de ani) și Frank (70 de ani) sunt copiii ei din căsnicia cu Frank Stallone Sr. Cu fostul soț Anthony Filiti, Jackie a avut o fiică, actrița Toni D’Alto, care a murit însă la vârsta de 48 de ani din cauza cancerului. Jackie a mai fost căsătorită și cu Stephen Marcus Levine.

Sursa foto: billboard