Sylvester Stallone și-a comentat sarcastic “moartea” anunțată de fake-news-uri

Sylvester Stallone și-a comentat, pe un ton sarcastic, moartea anunțată prin intermediul unor fake-news-uri. Știrea falsă despre moartea lui Sly s-a răspândit rapid în social media, iar reacția starului american n-a întârziat să apară.

În plus, au existat chiar și informații despre presupusa cauză a morții lui Sylvester Stallone, și anume cancerul de prostată. Alte surse susțineau că din cauza unei supradoze de medicamente. Actorul a clarificat pe contul său de Instagram zvonul care a circulat online în ultimele zile, legat de presupusa sa moarte.

„Este grozav să te întorci din morţi”, a notat sarcastic Stallone, pe conturile sale de Instagram și Twitter. „Vă rog, ignoraţi prostia asta. Sunt bine, sănătos, fericit… Sunt încă în joc!”, a mai precizat starul hollywoodian.

 Sylvester Stallone este în plină formă. Acesta pregătește lansarea Creed II, care va avea premiera pe 21 noiembrie în SUA. În rolul negativ, va juca un român, Florian Munteanu, în rolul lui Vitor Drago, fiul lui Ivan Drago.

Sursa foto: billboard