SZOBI CSEH, IN MEMORIAM. Ion Besoiu: Era un adevarat voinic, asa ca in basmele romanesti

Cascadorul SZOBI CSEH a murit, vineri dimineata, la Institutul Clinic Fundeni din Capitala. Maestrul SZOBI CSEH avea 72 de ani si fusese diagnosticat cu cancer osos in urma cu aproximativ doi ani. Lumea filmului romanesc deplange moartea marelui cascador. Actorul Ion Besoiu si-l aminteste pe SZOBI CSEEH “ca pe un adevarat voinic asa ca in basmele romanesti” si il caracterizeaza drept un “desavarsit slujitor si prieten al actorului cu care colabora”.

“Nu pot decat sa ma inchin in fata unui asemenea caracter”, a spus Ion Besoiu, care s-a declarat socat de trecerea in nefiinta a lui SZOBI CSEH.

Mondo News iti recomanda si: SZOBI CSEH A PIERDUT LUPTA CU CANCERUL. EL A MURIT VINERI DIMINEATA LA INSTITUTUL FUNDENI

“Ce sa va spun… Sunt cutremurat de aceasta veste, imi pare rau ca nu l-am vazut in ultiam vreme. As fi vrut sa-mi ramana in memorie asa cum l-am stiut eu. Am colaborat la foarte multe filme, era un barbat adevarat, un cascador de mare clasa, isi pregatea cascadoriile era profesor de educatie fizica si nu facea nimic la intamplare. La el riscurile erau calculate, era un coleg admirabil de o mare modestie. Mi-l aduc aminte ca pe un adevarat voinic asa ca in basmele romanesti, un desavarsit slujitor si prieten al actorului cu care colabora si nu pot decat sa ma inchin in fata unui asemenea caracter”, a spus Ion Besoiu.

Citeste si: SZOBI CSEH, marturie cutremuratoare dupa ce a vazut lumina

“Caracterul era la fel ca masa musculara: puternica si generoasa. Era el insusi un impatimit al filmului, al sportului si miscarii, un impatimit al colegialitatii. Odata cu el a disparut o mare scoala de cascadorie romaneasca”, a adaugat maestrul Besoiu, in memoria cascadorului SZOBI CSEH