SZOBI CSEH, marturie cutremuratoare dupa ce a vazut LUMINA: “Eram ca un EXTRATERESTRU”

SZOBI CSEH a murit, vineri dimineata, la spitalul Fundeni din Capitala, dupa o lunga suferinta cauzata de cancer. Insa marele CASCADOR a trecut prin clipe cutremuratoare si in trecut. La inceputul acestui an, el a povestit presei cum a fost intalnirea cu LUMINA.

In 2012, SZOBI CSEH a aflat ca are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu si tumoare la coloana. Lovitura sortii l-a adus la Institutul Fundeni, unde a urmat tratament cu citostatice.

In 2013, CASCADORUL a fost din nou internat la acelasi Institut, cu o suferinta hematologica grava. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale “Victor Babes”, din cauza unei stari febrile cauzate, probabil, de o infectie, dupa cum au declarat la momentul respectiv surse medicale.

Citeste si: SZOBI CSEH A MURIT LA VARSTA DE 72 DE ANI. CASCADORUL A PIERDUT LUPTA CU CANCERUL

Desi in filmele sale a murit de nenumarate ori, in realitate, atunci, a reusit sa pacaleasca moartea. SZOBI CSEH a marturisit ce a simtit cand a vazut LUMINA.

“Am luat o saptamana antibiotice, apoi m-au trimis la Babes. Am luat cel mai tare antibiotic. Am luat o luna jumatate de antibiotice dupa citostatice si n-am dat coltul. Am invatat sa raman in viata. E ca un joc. Sunt multi mincinosi care au vazut LUMINA. N-ai nici un motiv sa te duci in LUMINA. Nu mi-a fost frica nicio secunda ca dau coltul. Nu m-a interesat.

Dumnezeu tine cu mine si nu m-a lasat. 90% din oameni sunt slabi, javre penale. E o stare de bine cand e sa te duci. Cand nu mai ai energie pentru simturi nu mai ai nici durere. E o stare de bine, de maxima relaxare, dar de maxima slabiciune.

Citeste si: SZOBI CSEH, IN MEMORIAM. ION BESOIU: ERA UN ADEVARAT VOINIC, ASA CA IN BASMELE ROMANESTI

Nu ai putere nici sa deschizi gura. LUMINA aia nu e nici prea stridenta, nici prea slaba. Nu e nici ca soarele, nici prea alba. M-am vazut pe mine. Eram ca un EXTRATERESTRU, ras in cap, parca. Gandeau amandoua personajele. Si cel din pat si cel care mergea spre LUMINA. Mi-a cresut pulsul, de spaima, de ceva. N-are cine sa te impinga, cine sa te ia de mana”, a spus SZOBI CSEH la inceputul acestui an, in emisiunea “Agentul VIP”, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: gandul.info