Szukala a semnat un contract pe 2 ani cu Al Ittihad

Szukala a semnat un contract pe 2 ani cu Al Ittihad

Fundasul stelist Lukasz Szukala a declarat, luni, ca a semnat un contract pe doi ani, valabil din vara, cu formatia saudita Al Ittihad, antrenata de fostul selectioner al nationalei Romaniei Victor Piturca, informeaza site-ul polsatsport.pl. 

“Am semnat un contract pe doi ani incepând cu luna iulie. in cazul in care Steaua va fi de acord cu un transfer din aceasta iarna, eu sunt pregatit sa merg in Arabia Saudita. Daca nu, voi juca la Al Ittihad din vara”, a spus internationalul polonez, pentru sursa citata.

Al Ittihad asteapta raspunsul patronului FC Steaua, Gigi Becali, pentru a vedea daca poate sa-l transfere pe Lukasz Szukala inca din iarna. Site-ul polsatsport.pl a scris ca arabii s-au interesat de fundasul stelist in urma cu doua luni, iar pretul de transfer era de un milion de euro. in acest moment, transferul s-ar putea face din aceasta iarna pentru 500.000 de euro.

De asemenea, site-ul polonez scrie ca Szukala, care mai are contract cu Steaua pâna la finalul actualului sezon, va primi un salariu anual de 1,7 milioane de euro, bonusuri de performanta, locuinta, masina si bilete de avion. inainte de a semna cu Al Ittihad, Szukala s-a consultat si cu selectionerul Poloniei, Adam Nawalka.

Lukasz Szukala, in vârsta de 30 de ani, a fost achizitionat de Steaua Bucuresti in august 2012 de la Petrolul Ploiesti.

Un al jucator stelist, Lucian Sânmartean, a semnat un contract cu Al Ittihad, valabil tot din vara.