Szukala si Sanmartean pleaca la Al Ittihad inca din iarna

Szukala si Sanmartean pleaca la Al Ittihad inca din iarna

Lukasz Szukala şi Lucian Sanmartean ar putea pleca la Al Ittihad, formatie condusa fostul selectioner Victor Piturca, inca din aceasta iarna, informeaza surse Mondo News. Cei doi au semnat in vara sa plece la formatia din Arabia Saudita, contractul urmand a intra in vigoare la expirarea contractelor cu Steaua, in vara, insa se pare ca vor ajunge mai repede.

Szukala si Sanmartean ar urma sa primeasca 1,2 milioane de euro pentru a pleca la Al Ittihad inca din aceasta iarna.

Antrenorul Stelei, Constantin Galca, povestea, luni, la Dolce Sport, cum a aflat despre plecarea lui Sanmartean si a lui Szukala, al caror contract cu formatia campioana expira in vara.

Citeste si: NOUA SIGLA A STELEI NU POATE FI FOLOSITA PENTRU CA ALTA ECHIPA A INREGISTRAT-O DEJA LA OSIM. FOTO IN ARTICOL

“Sincer? Nu ma asteptam sa plece Sanmartean, dar bine, in fotbal totul e posibil. Cum am aflat de plecarea lui? De la club. Nu ma asteptam, pentru ca ma gandeam ca e Campionatul European, erau mai multe … hai sa le spun solutii de a ramane aici, decat de a pleca. Despre Szukala, el m-a sunat ca sa ma anunte ca pleaca. Te astepti sa se intample orice cand sunt in ultimele 6 luni. E normal, poate clubul are alta strategie pentru viitor. Cred ca trebuie întrebat domnul Argaseala”, a afirmat Galca pentru Dolce Sport.

La jumatatea sezonului, Al Ittihad ocupa locul 5 in campionatul din Arabia Saudita, la 11 puncte de liderul Al Nasr. De la sosirea lui Piturca, Al Ittihad nu a reusit sa obtina vreo victorie, înregistrand doar doua remize in sapte meciuri.

Citeste si: MIRCEA DUSA este SOMAT sa intervina in CONFLICTUL dintre FC STEAUA si ARMATA