Tabara de REFUGIATI in judetul TIMIS: 50 de corturi au fost ridicate in localitatea Lunga

Primela tabara de refugiati a fost ridicata la Lunga, in judetul Timis, foarte aproape de granita cu Serbia, anunta B1 TV. Aproximativ 50 de corturi de armata au fost ridicate in Lunga, care sunt pazite de jandarmi.

De asemenea, la Beba Veche, localitate aflata la granita dintre Serbia si Ungaria, sunt pregatiri intense, fiind aduse forte suplimentare de politie de frontiera.

Granita este pazita, dupa ce primul mare val de refugiati a trecut furtunos, la o aruncatura de bat de hotarul tarii noastre.

CITESTE SI: MAI a intensificat masurile de siguranta la frontiera ROMANIEI cu SERBIA

In actiune au intrat inclusiv masinile dotate cu camere video cu termo-viziune, al caror numar a fost suplimenta.

Aproape toti politistii de frontiera de la Timisoara au fost trimisi la granita cu Serbia, pentru a patrula si monitoriza hotarul, scriu jurnalistii de la pressalert.ro. 

CITESTE SI: MAE avertizeaza romanii cu privire la posibile intarzieri la frontierele Sloveniei cu Austria, Croatia si Ungaria

Sarma ghimpata a ungurilor, venita pe toata frontiera cu Serbia, s-a oprit langa monumentul de la Triplex Confinium, din Beba Veche.

Dupa gardul de pe partea cu sarbii, militarii maghiari au continuat cu marcatul terenului pe partea cu Romania. Pana acum, au batut doar niște țaruși colorați strategic cu verde și portocaliu.

Sursa foto: adevarul