Tableta-laptop a fost prezentata la CES 2014. GALERIE FOTO

Gadgetul viitorului, asa cum a fost numit de pasionatii din domeniul IT, tableta-laptop, a fost prezentat publicului in cadrul targului de tehnologie din Las Vegas, SUA.

Targul de tehnologie CES 2014, din Las Vegas, SUA, a prilejuit prezentarea unor produse din ce in ce mai indraznete din punct de vedere tehnologic, scrie cnet.com, asa cum este cazul si in ceea ce priveste tableta-laptop produsa de Toshiba. Compania Toshiba spera ca produsul lor sa fie unul perfect pentru cei care vor o tableta, dar nu ar renunta nici la laptop.

 

Tastatura se poate detasa usor de ecran, permitand o mobilitate mult mai mare decat in cazul unui laptop clasic. Totusi, ecranul are o portiune care ramane atasata de el, de aceasta prinzandu-se tastatura atunci cand ea trebuie folosita.
Designul revolutionar al acestui produs permite astfel ecranului sa beneficieze de un suport care sa ii faciliteze pozitionarea usoara pe orice birou, scrie ziare.com.

 

Nu se cunoaste inca numele acestui model, compania Toshiba neoferind informatii legate de caracteristicile lui tehnice sau de pret.

Sursa foto: cnet.com