Tabloidul Daily Mail continua sa-i denigreze pe romani, cu un calendar ortodox gay. FOTO

Tabloidul britanic Daily Mail continua sa arunce cu noroi in romani. In editia sa online, Daily Mail publica un articol despre “preotii” ortodocsi romani, care s-ar fi dezbracat pentru un calendar gay si prezinta o galerie foto pe larg din calendarul cu pricina.

Jurnalistii britanici scriu ca acest calendar ar fi produs de romani si folosesc des, in prezentarea calendarului, expresia “romani ortodocsi”.

“Un nou calendar prezinta crestini ortodocsi romani in persoana unor modele masculine pline de muschi, in ipostaze fierbinti. Cei care au realizat calendarul ortodox roman 2014 spun ca prin imaginile cuprinse in calendar au vrut sa aduca un omagiu casatoriei gay. Una din imaginile din calendar prezinta un model pe jumatate gol citind Bilbia, iar un alt barbat sta pe un pat tinand in mana Rozariul”, scrie publicatia britanica.

De fapt, cei de la Daily Mail fac o confuzie. Ideea de a imbraca barbati sexy in haine de preoti vine din partea unui site. Iar editia 2014, de la care Daily Mail a preluat ieri fotografiile, a fost lansata in noiembrie 2013.

Iar jurnalistii britanici nu au nicio dovada potrivit careia site-ul orthodox-calendar.com ar apartine unui roman sau ar prezenta modele din Romania. 

Preluam mai jos cateva dintre imaginile prezentate de Daily Mail: