ITI PLACE SA BAGI MANA? CE ESTE SI CUM SE FACE FISTING

De la simpla joaca cu degetele, in vagin sau anus, au luat startul si alte practici, cum ar fi “fisting” sau, mai exact, introducerea intregii maini in zonele deja mentionate.

Notiunea de “fisting” vine din engleza, de la “fist”, care inseamna pumn. In fapt, asta si presupune fistingul: introducerea pumnului in vagin sau in anus, pentru placerea celui care primeste. Practica nu este pentru oricine – ci doar cei foarte excitati de penetrarea masiva.

CITESTE SI:Istoria controversata a centurii de castitate: care este adevaratul scop in care se folosea, in trecut, „lenjeria” intima cu incuietoare

Cum se face?

In primul rand, daca tu vei fi cea care fi penetrata in acest fel, trebuie sa fii complet relaxata si excitata, fie ca este vorba de fisting vaginal sau anal.

Lubrifiantul este foarte important in acest caz, mai ales ca pumnul este destul de mare. Vaginul are propriul “lubrifiant”, insa anusul nu produce acel lichid, asa ca cel care face fisting trebuie sa se lubrifieze foarte bine.

CITESTE SI: Cum se simte orgasmul masculin: orgasmul femeilor este mai intens decat al barbatilor?

Nu se incepe niciodata direct cu pumnul, ci incet, cu fiecare deget pe rand. Pentru a va simti bine, trebuie sa comunicati mereu, sa-i spui daca te simti bine, daca ai dureri sau ce sa faca. Dupa ce a reusit sa introduca intreg pumnul, miscarile sunt aceleasi de cand faceti sex.

Sursa:kfetele