Takeaflower.ro – locul din care poți comanda aranjamente unice

Sunt atat de multe flori frumoase pe acest pamant, incat nu vom avea niciodata sansa sa le mirosim pe toate sau sa ne rasfatam ochii privindu-le! Unele sunt scumpe, fiindca sunt flori rasfatate si au nevoie de conditii deosebite sa creasca si sa infloreasca, altele cresc singure, pe camp, sunt foarte frumoase si bucura privirile oamenilor in mod gratuit.

Sunt cactusi care stau infloriti 24 de ore, flori care se strang si sufera, cand sunt atinse, in timp ce tufanelele rezista si sub bruma care arde vegetatia si chiar si sub prima zapada. Pamantul este o mare de flori si o fructiera imensa plina de fructe. Nu traim asa de mult, incat sa ne putem lauda ca am tinut in mana toate florile si ca am gustat cel putin o data toate fructele.

Un scriitor renumit spunea ca suntem mult mai fericiti, cand ii facem pe altii fericiti decat atunci cand suntem noi fericiti, iar mie mi se potriveste pe deplin acest aforism. Aforismul este o cugetare despre viata, care are un autor cunoscut si este mai actual decat proverbul.

Cum reusesc sa ii fac pe oamenii din jurul meu fericiti?

Daruindu-le lucruri utile si frumoase si flori deosebite. Imi place sa ofer flori ale caror denumiri nu le stiu si care sa provoace o interjectie de uimire si de multumire de pe buzele celor care le primesc.

Sa luam ca exemplu trandafirii! Sunt flori adorate pentru aspectul si pentru parfumul lor si exista trucuri cu care le poti prelungi viata in vaza mult timp.

Iata cateva dintre ele:

  1. Pui o aspirina in vaza cu apa proaspata. Aspirina conserva florile, iar petalele trandafirilor nu mai cad atat de repede. Anumite persoane pun un varf de lingurita de conservant.
  2. Coditele trandafirilor se taie oblic de cate ori se schimba apa din vaza.

Si mie imi plac trandafirii si imi vine greu sa aleg, fiindca sunt frumosi si cei rosii, si cei galbeni, si cei albi, roz sau portocalii. Cu toate acestea, oamenii vad trandafiri in parcuri si in gradini. Ca sa surprind pe cineva drag, i-as comanda Cutie ,,Best wishes” cu trandafiri albastri din flori de sapun, care sunt placuti la aspect, miros frumos si nu se vestejesc niciodata.

Singurul lucru pe care trebuie sa il stie cei care primesc un asemenea aranjament este ca trebuie pastrat departe de lumina soarelui. Sa ai trandafiri albastri in casa tot timpul este o adevarata binecuvantare. Cei 7 trandafiri albastri cu durata de viata nelimitata costa 45 de lei, aranjamentul fiind la reducere cu 10%.

Buchetul Cristina conduce in topul vanzarilor si capteaza toate privirile. Simfonia de culori, finetea florilor si durata lunga de viata ar trebui sa te convinga sa comanzi si sa oferi acest aranjament. Buchetul Cristina costa 178 de lei si poate fi ridicat de la sediu sau livrat la adresa indicata.

Se spune ca vaza de argint sau de cristal, asa scumpa cum este, tot reprezinta un esafod pentru florile naturale, de aceea sa le inlocuim in masura posibilitatii cu flori din sapun sau cu aranjamente artificiale. Sa lasam florile pana se vestejesc in gradini si sa ne bucuram de flori din sapun sau de buchete realizate din flori uscate si flori de bumbac!

Plicul cu flori de matase este irezistibil, iar lumanarile de botez realizate cu flori care nu se vestejesc niciodata reprezinta alegerea ideala, fiindca raman toata viata la fel de frumoase ca in momentul ceremoniei. Este frumos sa ii pastram copilului toate obiectele de la botez si sa i le aratam la maturitate. Va fi multumit ca am pastrat intacte amintirile, adica tot ce il leaga de universul fascinant al copilariei.

Am primit flori artificiale si am doua-trei vaze pline, iar singurul lucru pe care il am de facut este sa le sterg din cand in cand usor de praf si sa le asez in alt mod. Ele lumineaza camera respectiva, mai ales ca sunt de mai multe feluri, flori in toate culorile.

Cea mai buna veste pe care o primiti din partea florariei online https://www.takeaflower.ro/ o reprezinta garantia care insoteste orice produs.

Lumanarile impodobite sunt garantate indiscutabil 60 de zile, astfel ca veti avea siguranta ca nicio floare nu se va clinti de pe lumanarea de botez sau de cununie. Aceasta perioada de garantie demonstreaza ca florile sunt bine fixate si ca nu exista riscul desprinderii lor.

Locul care ramane gol pe lumanarea de cununie sau in buchet este inestetic. Florile de matase si de sapun au o durata nelimitata de viata, daca se respecta instructiunile de pastrare, iar aranjamentele din flori de sapun sunt garantate 3-5 ani.

Pe site-ul acestei florarii originale exista si functia „personalizeaza-ti buchetul” aranjamentul. Despre ce este vorba?

Clientii sunt asigurati ca se va tine cont de preferintele lor, singurul lucru pe care il au de facut este sa sune la numarul de telefon afisat sau sa scrie un e-mail si sa isi exprime dorintele. Profita de existenta acestei florarii atipice si surprinde-i pe cei dragi cat mai des, mai ales ca aceste flori delicate nu se vestejesc si isi mentin aspectul mult timp.

Florile insenineaza ziua, oricat de mohorata ar fi, sunt mesagerii sentimentelor tale alese si sunt facute sa ne infrumuseteze existenta. Sa profitam de existenta lor, a florilor care prin rupere nu le grabim moartea, fiindca sunt nemuritoare!

Intra si tu pe site-ul florariei prezentate, trece in revista produsele si nu iesi fara sa comanzi ceva!

Vei fi sedus/sedusa pe loc de albul florilor de bumbac si de culorile pastelate ale buchetului de flori de matase.

Sa ne bucuram ca florile artificiale sunt din nou la moda!