Cristina Pocora: Domnule Zgonea, lasati teatrul pentru cei care au talent! VIDEO

CRISTINA POCORA se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a condamnat atitudinea social-democratului Valeriu Zgonea, care intr-un filmulet postat pe Facebook l-a atacat pe presedintele liberal, Crin Antonescu, afirmand ca prin demisia sa de la sefia Senatului, acesta a fugit de responsabilitate.

Intr-un comunicat de presa transmis Mondo News, Cristina Pocora, sustine ca Valeriu Zgonea, al treilea om in stat, a fost protagonistul unui moment penibil, dupa modelul “perdeluta” promovat de presedintele Traian Basescu.

„Am asistat astazi la unul dintre cele mai penibile momente de comunicare in spatiul public, care l-a avut protagonist pe al treilea om in stat: Valeriu Zgonea. Presedintele Camerei Deputatilor, intr-o filmare one man show, ne arata dovada suprema a competentei sale profesionale. De ce sa apari in fata presei sa faci o declaratie publica, sa explici, sa raspunzi la intrebari care te-ar putea pune in dificultate, cand poti imbratisa modelul lui Traian Basescu, preluat apoi si de Dan Voiculescu. Te filmezi singur, tragi 50 de duble pana esti sigur ca ai citit fara greseala textul scris la partid pus strategic in spatele camerei si apoi ii dai drumul in spatiul virtual si astepti sa ti-l preia posturile de televiziune. In vremea asta, stai si butonezi telecomanda si numeri aparitiile la tv, mandru nevoie mare ca ai aruncat piatra si ai fugit. Cam asa a decurs astazi ziua domnului Zgonea”, sustie Cristina Pocora.

Vezi aici ce greseli s-au facut in noul program de guvernare

Purtatorul de cuvant al PNL remarca si faptul ca “Valeriu Zgonea a avut mai multa grija la detalii si, in locul perdelutei lui Traian Basescu, s-a postat mandru in fata unor rafturi pline de culegeri cu Monitoare Oficiale”.

“Este inadmisibil sa folosesti functia publica pe care o detii, cum a facut Valeriu Zgonea, biroul de presedinte al Camerei Deputatilor, insemnele statului roman, steagul Romaniei pentru a aduce injurii adversarilor politici”, mai spune purtatorul de cuvant al liberalilor.

Nu in cele din urma, Cristina Pocora subliniaza ca inregistrarea lui Valeriu Zgonea nu demonstreaza decat lipsa de respect fata de institutii si un comportament sfidator la adresa cetatenilor.

“Valeriu Zgonea demonstreaza astfel lipsa de respect fata de institutii si un comportament sfidator la adresa cetatenilor, care asteapta de la presedintele unei Camere a Parlamentului mai degraba explicatii cu privire la actiuni controversate ale partidului din care face parte, precum sustinerea Legii amnistiei sau votul dat in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Domnule Zgonea, ca deputat, va rog sa lasati actiunile de campanie, de propaganda, lasati teatrul pentru cei care au talent pentru asta si aratati putina decenta pentru functia pe care o reprezentati!”, incheie Cristina Pocora.

Vedeti inregistrarea cu Valeriu Zgonea mai jos.