Tam-tam cu iz electoral: Primarul DANIEL BALUTA a EVACUAT de capul lui SCOALA 190 de la Piata Sudului

Primarul interimar si nu prea legal al SECTORULUI 4, DANIEL BALUTA, si-a inceput deja campania electorala in ciuda faptului ca mai marii PSD nici macar nu au stabilit castigatorii cursei interne pentru ALEGERILE LOCALE din 5 iunie

In incercarea de a puncta la capitolul spectacol si grija pentru cetatenii din SECTORUL 4, DANIEL BALUTA a dispus, de la fata locului, evacuarea SCOLII GENERALE nr. 190 de la PIATA SUDULUI. Motivul: un banal miros de gaze provenit de la o fisura facuta, accidental, de un muncitor de la santierul Pasajului de la Piata Sudului. Astfel cateva sute de copii impreuna cu cadrele lor didactice au fost evacuati cu forta de politistii locali coordonati de primarul DANIEL BALUTA.

Ceea ce insa nu stie, edilul DANIEL BALUTA de la SECTORUL 4 este faptul ca evacuarile in regim de urgenta au niste proceduri bine stabilite care trebuie respectate. Astfel, procedarile pentru EVACUARE se aplica doar in cazul CALAMITATILOR, de genul INCENDIILOR, etc si nicidecum pentru un banal miros de gaze. 

Grija primarului interimar de la SECTORUL 4 este oarecum laudabila insa daca tinem cont ca tam-tam-ul de astazi, care a dat peste cap orarul unei intregi institutii de invatamant, a fost doar de dragul publicitatiii electorale totul se transforma intr-un circ mediatic inutil si neavenit.

Sursa foto: adevarul