Tamas si Pancu s-au batut dupa ce au baut doua zile !

Gabi Tamas l-ar fi batut pe Daniel Pancu intr-o cafenea din Bucuresti, dupa ce fotbalistii au consumat alcool mai multe ore la rand. De fata se pare ca au fost si Adrian Mutu, Giani Kirita si Marius Alexe.

Gabi Tamas nu poate sa stea fara scandal ! O demonstreaza o noua scena petrecuta in Bucuresti, in weekend, atunci cand, dupa mai multe sticle de alcool consumate, fotbalistul s-a luat la bataie cu Daniel Pancu, cel care ii fusese coleg de pahar. Cei doi au iesit ca prietenii in oras, insa dupa mai multe sticle de bautura s-au luat la harta. Motivul? Pancu n-a mai vrut sa bea, iar discutia a degenerat. Cei doi s-au luat la bataie, iar jucatorul Rapidului a iesit foarte sifonat, cu nasul spart, scrie wowbiz.ro

“S-au batut rau de tot, beau de 2 zile si au cedat nervos pana la urma. Pancu a iesit sifonat… nu vreau sa stiu cum arata acum. Au baut whisky, vin si bere doua zile, incontinuu!” – a confirmat pentru www.sport.ro o sursa prezenta la bauta de 2 zile a fotbalistilor. In urma scandalului, Tamas si-a aruncat ceasul de 18.000 de euro in Dambovita.

E pentru a doua oara in ultimele luni cand Gabi Tamas isi iese din minti la bautura. La inceputul verii a spart usa unui bloc din Capitala, iar apoi i-a injurat pe politistii care au venit sa-l trezeasca din somnul pe care il tragea pe presul unui apartament.

Sursa foto: romaniatv.net