Tanar banuit de inselaciune prin METODA „ACCIDENTUL”, prins in FLAGRANT

Politistii au reusit prinderea unui tanar banuit ca ar fi inselat o femeie in varsta prin METODA “ACCIDENTUL” si au recuperat prejudiciul in valoare de 8.000 de lei, au anuntat vineri reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, politistii vranceni au fost sesizati la data de 30 aprilie, ora 17.20, despre faptul ca o batrana din judetul Vrancea a fost victima unei infractiunii de inselaciune comisa prin METODA “ACCIDENTUL”, prejudiciul fiind de 8.000 de lei.

Persoana banuita de comiterea infractiunii a folosit un taximetrist din municipiul Focsani, care a preluat banii de la femeie de 82 ani, din localitatea Pufesti.

Citeste si: Metoda “Accidentul”, grup infractional destructurat

Dupa primirea banilor, taximetristul, parandu-i-se suspect serviciul solicitat, s-a prezentat la sediul IPJ Vrancea, unde a predat suma de bani.

Politistii vranceni, impreuna cu cei de la Sectia 20 – DGPMB, au realizat un FLAGRANT in Capitala, fiind retinut un tanar de 20 de ani, din Bucuresti.

Citeste si: Metoda ACCIDENTUL: Opt suspecti, dintre care cinci detinuti de la Penitenciarul Giurgiu, au primit noi mandate de arestare

Acesta a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, cercetarile fiind continuate cu acesta in stare de arest preventiv pentru o perioada de 30 de zile.