TANAR bucurestean, MORT in CONDITII SUSPECTE intr-un CLUB din MAMAIA

Un TANAR bucurestean in varsta de 23 de ani a MURIT intr-un CLUB din nordul statiunii MAMAIA, dupa ce a participat la o petrecere la care s-ar fi consumat substante halucinogene.

Dupa ce s-a distrat in club toata noaptea, TANARULUI i s-a facut rau in jurul orei 3.00. Desi prietenii care il insoteau au incercat sa-i acorde primul ajutor si au chemat ambulanta, TANARUL a MURIT, potrivit reporterntv.ro.

Citeste si: Turist gasit MORT intr-o rapa din Muntii Bucegi

Moartea a survenit in urma unui stop cardio respirator, insa medicii nu exclud varianta ca acesta sa fi fost cauzat de consumul excesiv de alcool sau de substante halucinogene. TANARUL nu era cunoscut cu afectiuni grave.

Trupul TANARULUI a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanta pentru realizarea necropsiei.

Cauza mortii va fi stabilita insa cu exactitate dupa necropsie. Cu nici o ora inainte sa moara, bucuresteanul postase fotografii pe site-ul sau de socializare ca sa arate cat de bine se distreaza.

Citeste si: Adolescent INJUNGHIAT de un batran in varsta de 61 de ani

Potrivit ziuaconstanta.ro, numele TANARULUI care a MURIT este Marian Mezdrea. Acesta a fost gasit MORT pe plaja in zona clubului Le GaGa, luni urmand a fi realizata necropsia pentru a se stabili cauzele decesului.

Sursa foto: cugetliber.ro