Tanar gasit MORT intr-o camera de hostel din Drobeta Turnu Severin

Un BARBAT de 29 de ani, care se cazase vineri la un hostel din Drobeta Turnu Severin, a fost gasit DECEDAT, luni, intr-o camera a unitatii de cazare, medicii stabilind ca acesta nu avea urme de violenta pe corp si ca murise cu cateva ore inainte de a fi descoperit.

Trupul TANARULUI a fost gasit de angajatii de la Hostelul Tineretului din municipiu, care au batut de mai multe ori la usa camerei unde era cazat barbatul, insa acesta nu a raspuns.

Potrivit medicului Marin Iorga de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Mehedinti, tanarul a fost gasit intins pe pat, fara puls, el neavand urme de violenta pe corp.

Citeste si: SOCANT! O TANARA SI BEBELUSUL EI, GASITI MORTI IN SUBSOLUL UNUI BLOC DIN PIATRA NEAMT

Iorga a precizat ca nu exista indicii care sa arate ca TANARUL a facut infarct.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Mehedinti, subcomisar Nicolae Lohon, politistii au facut cercetari in camera de hostel unde a fost cazat BARBATUL, ridicand amprente si o suma de bani si constatand ca usa fusese inchisa cu o cheie pe dinauntru.

De asemenea, oamenii legi au stabilit ca TANARUL, Dobre Stefan, avea domiciliul in localitatea mehedinteana Garla Mare.

Nicolae Spinu, un antrenor de tenis care detine o baza sportiva aflata in apropierea hostelului unde era cazat BARBATUL, a declarat ca, sambata, tanarul a avut o discutie in contradictoriu la telefon, dupa care a plecat impreuna cu prietena sa din hostel.

Citeste si: PATRONUL RESTAURANTULUI DIN CENTRUL VECHI CARE SI-A UCIS PARTENERUL DE AFACERI A FOST ARESTAT

Primele informatii arata ca tanarul s-a cazat la hostel in 11 iunie si statea singur, prietena sa fiind din Drobeta Turnu Severin.

Trupul TANARULUI va fi ridicat de Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie.

Sursa foto: reporterntv.ro